Bliv ejer af sportsvogn med en brugt Audi TT

Det er begrænset, hvor mange racerbiler og sportsvogne, der må køre på de offentlige veje, men Audi har fremstillet modellen TT til bilisterne med benzin i blodet. En ny Audi TT koster knap en million kr. afhængigt af motorstørrelsen, men man kan undertiden finde en brugt Audi TT på Audis hjemmeside til en væsentligt lavere pris, da der er tale om biler med AAP garanti. AAP står for Audi Approved Plus, der er Audis nye internationale garantikoncept, der giver køberne fuld garanti selv ved køb af en lettere brugt bil, der således kan købes trygt og billigt men uden risiko for uventede udgifter til reparationer i de kommende fire år.

Audis unikke AAP koncept

Audi har muligvis opfundet dette AAP koncept for at nemmere få solgt demobiler og andre lettere brugte udstillingsmodeller, der typisk er under 2 år gammel og kun har kørt få tusinde km. Mange bilkøbere vil som regel gerne betale fuld pris og få fuld garanti på en ny bil frem for at spare 10-20 % på en lettere brugt bil uden længerevarende garanti.

Imidlertid ændrer AAP konceptet på dette, da man får hele 2 års garanti på en AAP bil, samtidigt med man får en efterfølgende serviceaftale på yderligere 2 år og med fri autohjælp i hele perioden. I hele denne garantiperiode dækker Audi alle uventede omkostninger til reservedele og arbejdsløn, således man ikke står med en stor regning på en ny motor, differentiale eller gearkasse efter et års tid, da bilen måske havde haft nogle skjulte fejl eller mangler.

Audi kan rimeligt risikofrit give denne garanti, da de nemlig i forvejen nøje har gennemgået alle dele på bilen og udskiftet alle slidte og beskadigede dele til nyt, således bilen nu reelt er god som ny blot lettere tilkørt.

Sportsvognen Audi TT

En ny eller en lettere brugt Audi TT er en effektiv og prisbillig måde at få en kvik og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design. Den kan fås som både en traditionel coupé-udgave med fire sæder men også i en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder.

En Audi TT er en vaskeægte klassiker, der har været på markedet i mere end 15 år, så bilen er kendt og elsket for sin potente motorlyd, høje acceleration, gode vejgreb samt høje kørekomfort, der tilsammen giver opskriften på en køreoplevelse i særklasse med helt unikke køreegenskaber, der er andre racerbiler værdige.

På de nyeste udgaver af Audi TT har man forsynet instrumentbrættet med Audi virtual cockpit, således man i stedet for de analoge instrumenter kun ser de nødvendige informationer.