Realiser barndomsdrømmen med en brugt Audi R8

Mange har i løbet af barndomsårene leget med biler og forestillet sig selv siddende bag rattet på en hurtig racerbil, og faktisk kan man realisere denne barndomsdrøm, der slet ikke er naiv alligevel. Alle hobbyer koster penge, og det samme gør hurtige biler som sportsvogne og racerbiler men det er faktisk muligt at købe en lettere brugt Audi R8 på Audis hjemmeside med stor rabat, selvom bilen er i samme stand som en helt ny bil.

Det samme er naturligvis for de øvrige biler i Audis sortiment, og R8 er uden tvivl deres hurtigste bil til kørsel på offentlige veje, men model TT er også en smart og hurtig sportsvogn og lidt billigere end raceren Audi R8. Der er tale om biler med den unikke AAP garanti (Audi Approved Plus), hvor man uden risiko kan købe en lettere brugt bil og opnå fuld garanti alligevel, trods risikoen for skjulte fejl og mangler.

AAP garantien fra Audi

AAP garantien er utrolig omfattende, idet man får 2 års garanti på bilen, men desuden får man efterfølgende en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år mere, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne lange garantiperiode dækker Audi alle uventede udgifter til både service og reparationer på bilen inkl. autohjælp i hele Europa, og dette er meget betryggende for en bilkøber, da man derved kan sove roligt om natten.

Faktisk er denne garantiordning ikke dyr for Audi, da de nemlig i forvejen har gennemgået AAP bilerne så grundigt, at alle slidte og beskadigede dele er udskiftet til helt nye dele, således bilen reelt er i samme stand som en helt ny bil men blot lettere tilkørt, da der normalt er tale om biler på 1-2 år, der kun har kørt få tusinde km. Når man skal betale over 1 million kr. for en brugt bil, så er man jo også tilbøjelig til at betale nogle hundredtusinder kr. ekstra for at få en helt ny bil med fuld garanti frem for at købe en brugt bil, der jo kan få brug for dyre reparationer i løbet af nogle måneders kørsel.

Sportsvognen Audi R8

Man kan ikke undgå at vække opsigt, når man ankommer med stil i en elegant ny eller lettere brugt Audi R8, da dette er en tosædet sportsvogn til den kræsne køber med benzin i blodet. Der er tale om en ekstrem potent bil, der kan levere en enestående acceleration og topfart på op mod 610 hk og en en topfart på 330 km/t. Bilen leveres med en V-10 motor, og den har en accelerationstid fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder. Det er derfor ikke spor overraskende, at Audi R8 har vundet prisen som årets sportsbil i masser af bilmagasiner verden over. En Audi R8 har disse unikke egenskaber:

  • En spontan speederrespons.
  • En karakteristisk motorlyd.
  • Et aerodynamisk design.
  • Fabelagtige køreegenskaber.
  • Permanent quattro-firehjulstræk.
  • En god stabilitet.
  • Et godt vejgreb.

Denne bil kører perfekt på ethvert underlag, og man kan styre alle den funktioner nemt fra rattet i det nye Audi Virtual Cockpit, der løbende giver informationer om acceleration, deceleration, ydelse og drejningsmoment, hvilket gør det nemt at optimere din kørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *