Trygt køb af brugt Audi TT

Traditionelt set får man den sikreste bilhandel ved at købe en ny bil, da man dels får 2 års fuld garanti ved købet, og dels en bil i topklasse, da alt er nyt i bilen, så man ikke kan forvente reparationer og andre udgifter på bilen i de første år efter købet. Men drømmebilen kan ofte koste en formue i anskaffelse og især med det høje afgiftsniveau i Danmark, hvor man reelt betaler bilens pris tre gange, før man får nummerplader på bilen.

Her kommer der en beskrivelse af, hvordan man trygt og billigt kan købe en nyere bil til lavpris, selvom der er tale om en luksusbil med både komfort og høj hastighed som for eksempel en brugt Audi TT hos Audi.dk, hvor man med Audi Approved Plus (AAP) får fuld garanti ved køb af deres brugte biler.

Sådan vælger man den perfekte bil

Først og fremmest må man stille en række strenge krav til den bil, som man gerne vil nyde glæde af i den kommende årrække, da der trods alt er tale om en større investering, og det er kostbart at udskifte sin bil for ofte på grund af værditab og handelsomkostningerne. En bil skal dels være rummelig nok til hele familien samt til bagage på ferieture mm, og den skal have en lang levetid, så den skal være fremstillet af kvalitetsmaterialer, og desuden skal den have høj driftssikkerhed og komfort, således man ikke generes af lyde og rystelser under turen.

Bilen skal have en passende motor, der giver tilpas acceleration og en god topfart, men trods alt findes der stadig mange mærker og modeller, der kan honorere disse krav, så man må altså vælge blandt de udvalgte modeller. Audi kender de fleste som en dyr tysk kvalitetsbil, der giver komfort og køreglæde og holder til mange års kørsel, og hvis man især er på udkig efter en sportsvogn, så kan en brugt Audi TT være et glimrende valg.

Dette er nemlig en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design, og den fås både som en traditionel coupé-udgave med fire sæder men også som en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder.

Garantiordningen AAP

Hvis man er klar til at ofre en halv til en hel million kr. på en nyere sportsvogn, så kan man i mange tilfælde få den mest sikre investering ved at vælge en helt ny bil, men med Audis AAP ordning bør man nu alligevel tjekke de lettere brugte modeller, der nu kan købes til nedsat pris men med fuld garanti.

Alle APP bilerne er gennemtjekkede på Audis værksted, og fundne fejl og mangler er behørigt udskiftet med nye originaldele, således bilen nu er 100 % i topklasse som en helt ny bil. AAP biler har ofte kun kørt få tusinde km, så reelt er der altså tale om en ny bil men til nedsat pris.

Tidligere fik man ikke meget garanti ved køb af en brugt bil, og det kunne blive kostbart for køberen, hvis bilen efter få måneder pludselig skal have udskiftet nogle dyre dele, men med AAP ordningen får man dels 2 års fuld garanti på bilen, og man får endda en 2 års serviceaftale med oveni, således man i hele denne garantiperiode er sikret mod uventede udgifter til nye reservedele, der skal monteres.

Audi dækker nemlig alle disse udgifter, således bilkøberen trygt kan købe en nyere bil uden at forvente udgifter på denne i de kommende år.