Overvej en brugt Audi A7

Hvis man enten har brug for en stor præsentabel firmabil eller en rummelig familiebil, så vælger mange en Audi A5 eller A6, da disse biler er rummelige, luksuriøse og med den nyeste teknik i topklasse, men man bør før et køb tjekke, om man på Audis hjemmeside kan finde en brugt Audi A7 med Audi Approved Plus (AAP) garanti.

En normal ny Audi A7 er noget dyrere end modellerne Audi A4, A5 og A6, men så får man til gengæld også en ekstra stor og rummelig limousine med helt fænomenale køreegenskaber, og hvis man vælger en lettere brugt Audi A7 med AAP, så koster den nemt mindre end en ny Audi A6. Men hvad er helt præcist denne AAP garantiordning for noget?

AAP garantiordningen

For et par år siden indførte Audi en ny international garantiordning ved navnet AAP, der virkelig har sat gang i salget af mange nyere Audi´er, som købere normalt fravælger, da de hellere vil betale nogle hundredetusinder kr. ekstra for at få fuld garanti på en ny bil. Imidlertid kan man som køber af en Audi gøre et utroligt godt køb under AAP ordningen, da man nu får en helt utrolig dækkende garanti på bilhandlen, der gør man reelt får en ny bil mellem hænderne men til nedsat pris.

Audi udvælger visse nye biler, der er minimalt slidte, da de ofte er under to år gamle og kun har kørt få tusinde km. Disse biler efterses nu grundigt på Audis eget værksted, og bilen gennemgås nøje fra A til Z. Alle slidte og defekte dele udskiftes til nye dele, således bilen igen er helt som ny. Garantimæssigt stpr man utrolig stærkt i forhold til tidligere, hvor man sjældent fik meget garanti ved køb af en brugt bil, da det jo traditionelt set altid har været risikabelt at udstede en garanti ved salg af brugte biler, da der jo kan findes skjulte fejl og mangler, der kan være kostbare at få udbedret.

Nu kan man imidlertid trygt og helt sikkert købe en brugt Audi A7 og andre Audi modeller, da bilen dels er at sammenligne med en ny bil, og desuden får man hele to års fuld garanti på bilen, og efterfølgende får man en udvidet serviceaftale på bilen, der løber i yderligere to år, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. Man får desuden fri autohjælp gældende for hele Europa med oveni, så på den måde vil man ikke støde ind i uventede udgifter på bilen i de kommende mange år ved at købe en brugt Audi A7 med AAP.

Fordele ved Audi A7

Man bør vælge en ny eller brugt Audi A7, hvis man har brug for en stor luksuriøs bil med suveræne køreegenskaber. Bilen kommer med et stilrent design og kan leveres med quattro-firehjulstræk efter ønske. Man kan vælge blandt flere motortyper, idet topmodellen er en V6-dieselmotor med hele 320 hk og en tophastighed på utrolige 250 km/t. Bilens kabine er luksuriøs og rummelig på begge sæderækker, og man har plads til 535 liter i bagagerummet, der eventuelt kan udvides til 1.390 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Man kan få masser af ekstraudstyr til Audi A7 herunder disse:

  • Fartpilot.
  • Lyssensor.
  • Regnsensor.
  • Dæktrykkontrol.
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl med natsynsassistent.
  • Parkeringsassistent.
  • Sænket sportsundervogn.
  • Sportssæder.