Fornuftig investering i en brugt Audi Q5

Både erhvervsbilister og privatbilister vil gerne have en så stor og smart kvalitetsbil som overhovedet muligt, hvis de altså kunne fås til en meget billig pris, men sådan hænger verden naturligvis ikke sammen. Man får normalt det, som man betaler for, og det gælder også i bilbranchen. Jo nyere og større bilen og dens motorstørrelse er, des højere bliver prisen på bilen. Hvis det bare var muligt at finde en ny bil til en lavere pris end nyprisen, så ville mange gerne købe en sådan bil, og Audis nye koncept ved handel af brugte biler kan sammenlignes med en sådan model. Konceptet er internationalt og hedder Audi Approved Plus (AAP), og det er simpelthen Audis eget kvalitetsstempel på brugte biler, der grundigt er gennemgået af Audis egne specialister. Efter gennemgangen er bilen som ny, da man har udskiftet alle defekte samt uoriginale dele med nye originale Audi komponenter, så bilerne er blot lettere tilkørte men kan umiddelbart sammenlignes med helt nye biler blot til en noget lavere pris.

 

Fakta om AAP konceptet

Kort fortalt går konceptet ud på, at man inde på Audis hjemmeside finder en passende bil for eksempel en brugt Audi Q5, og prisen vil være noget under nyprisen, men bilen kan alligevel sammenlignes med en ny bil, og køberen opnår en del tryghed og garanti, idet man ikke skal forvente nogen uventede udgifter til bilen i de kommende fire år. Audi giver nemlig umiddelbart fuld garanti på alt i de første to år, og efterfølgende får man gratis en udvidet serviceaftale med i handlen, hvor Audi betaler alle uventede udgifter på defekte dele på bilen, og aftalen løber til bilens speedometer har rundet de 40.000 km eller maksimum fire år efter handlen. Dette er en længerevarende garanti, der giver nye bilkøbere utrolig meget tryghed og sikkerhed, og oveni aftalen medfølger der også gratis autohjælp, der gælder overalt i Europa, så på denne måde burde bilkøberen være dækket godt ind mod uventede udgifter, som andre bilkøbere tidligere ellers har stiftet bekendtskab med på en mere negativ måde.

 

Valg af bil

Alle Audis modeller er kvalitet fra inderst til yderst, men bilerne varierer en del i pris, størrelse, motor samt udstyr, så man bør selvfølgelig finde den model, der passer bedst til formålet, og en brugt Audi Q5 giver som regel mest for pengene, da bilen kan købes brugt med AAP for kun 500.000 kr. og opefter, og man får en luksuriøs luksusbil med masser af komfort, fart og motorkraft. Bilen yder op til 340 hk og en tophastighed på op til 250 km/t, og derudover har den et effektivt quattro-firehjulstræk, så der er virkelig tale om en kraftig SUV med gode off road-egenskaber.

 

 

Billede: realmcflier

Billede: realmcflier