Vedligeholdelse på en brugt Audi TT

Når man investerer mange hundrede tusinde kr. i en ny bil, så bør man naturligvis holde bilen i god stand og give den de anbefalede serviceeftersyn, idet man på den måde sikrer sig, at bilen dels er i orden og velkørende, men man får desuden forlænget bilens levetid. På den måde kan man nemmere få råd til at køre rundt i en hurtig luksusbil, hvis man på den måde kan beholde bilen i en længere årrække. Man skal huske at overveje alle faktorer, når man leder efter en bil, idet den især skal kunne håndtere jeres krav nu og fremover. Her kommer der råd og vejledning om, hvordan man kan få fat i en billig luksusbil, men også til at holde den i god stand, således man kan have glæde af bilen i en lang periode.

Ny eller brugt bil

Økonomien vil altid spille en afgørende rolle for valget af bil, idet man normalt får det, som man betaler for. En gammel slidt bil med mangelfuld vedligeholdelse vil man kunne købe for få tusinde kr., mens man kommer til at betale en mindre formue for en nye eller nyere sportsvogn af et anerkendt mærke, men den dyre bil vil man sikkert også kunne have glæde af i mange år fremover med den rette vedligeholdelse og pleje. Nyere sportsvogne kan nemt koste omkring en million kr. og opefter, men der findes også et brugtmarked for disse, hvor man kan købe en forholdsvis nyere bil til noget lavere priser, og problemet er bare, at der måske kan være skjulte fejl og mangler ved bilen, der måske i det lange løb bliver en dyrere investering frem for en helt ny bil. Et godt eksempel på en kvik sportsvogn med et godt renomme er Audi model TT, der normalt koster fra 600.000 kr. og opefter. Der er altid en risiko ved at købe bil brugt, da garantien ofte er kortvarig, men nu har Audi indført et genialt koncept, der giver købere af brugte biler en langt bedre garanti, der effektivt fjerner skepsis fra at købe brugt bil. Konceptet hedder Audi Approved Plus (AAP), og på Audis hjemmeside kan man finde en brugt Audi TT til nedsat pris og alligevel får man reelt en ny bil mellem hænderne og med fuld garanti.

Vedligeholdelse og AAP

Audis AAP garanti giver køberen denne udvidede garanti:

  • 2 års fuld garanti på bilen herunder serviceeftersyn
  • 2 års efterfølgende serviceaftale
  • Fri autohjælp overalt i Europa

Audi giver naturligvis kun udvalgte biler denne udvidede garanti, som nemlig er de biler, som Audi forinden har gennemgået detaljeret, således alle slidte eller defekte dele er blevet udskiftet til nye og naturligvis originale autodele. Garantiperioden standser dog, når bilen runder 40.000 km, men i denne lange periode kan man altså se frem til en problemfri kørsel uden uventede værkstedsregninger og reservedele, uanset hvilke problemer man skulle få med bilen i garantiperioden. Denne tryghed er guld værd for bilkøbere, og den gælder på alle deres modeller. Hvis man især er til en komfortabel og kvik sportsvogn, så bør man vælge en brugt Audi TT, der jo gennem 15 år er kendt som en sjov og velkørende sportsvogn med et stilrent og sportsligt design. Bilen kan fås med flere potente motorer, således man kan nyde en acceleration fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder, og en fornuftig brændstoføkonomi på op til 22,7 km/l. Hvis man vælger at lease denne bil, så vil man slet ingen udgifter få til vedligeholdelse, så dette anbefales, såfremt man ikke kender sit kørselsbehov i mere end 3-4 år. Hvis man kan bruge bilen i en noget længere årrække, så bør man købe bilen enten kontant eller via finansiering, og man bør så sørge for, at den får alle de regelmæssige serviceeftersyn. Bilen skal jo alligevel synes hvert andet år, og da man kan risikere at tabe meget på bilen med mangelfuld vedligeholdelse og pleje, så er der tale om en fornuftig investering, hvis man blot sørger for at giv bilen de nødvendige udskiftninger af olie, filtre og andre dele, der slides under kørslen. Man bør huske en god undervognsbehandling, da rust kan underminere alle biler med tiden.