Erhvervsleasing er sikkerhed for en vedligeholdt bil

Mange personer med vigtige funktioner i erhvervslivet har sjældent hverken tid, mulighed eller lyst til at give firmabilen et servicetjek på værkstedet og køre den derhen for at få udført eventuelle nødvendige reparationer, når dette er tiltrængt. Den nemmeste og billigste løsning for erhvervslivet hedder erhvervsleasing af biler. Med denne løsning kan erhvervslivet koncentrere sig om at køre i firmabilerne, så de får klaret deres transportbehov på en nem og elegant måde. De tidskrævende og rutineprægede opgaver med at få bilen efterset, justeret og klargjort, så den altid er velkørende og vedligeholdt, kan man overlade til leasingselskabet, som ejer de leasede biler. Frem for at selv købe firmabiler kan erhvervslivet glæde sig over de attraktive leasingregler ved erhvervsleasing, så derfor er dette den mest anvende metode til anskaffelse af firmabiler.

Fordelene ved erhvervsleasing

Der er næsten ingen ulemper ved erhvervsleasing, men til gengæld findes der masser af fordele. Fordelene er især:

  • Man sparer værdifuld likviditet
  • Man kan altid udskifte bilen til en anden nyere eller mere passende bil
  • Man har fuld fradragsmulighed for samtlige udgifter til bilen
  • Man opnår et ensartet og nemt overskueligt budget for bilens udgifter
  • Man slipper for værditab på bilen
  • Man slipper for serviceeftersyn og reparationer
  • Man slipper for uventede udgifter på bilen
  • Leasingfirmaet sørger for al vedligeholdelse og reparationer
  • Man har altid adgang til en vedligeholdt bil i perfekt stand

Man kan derfor i virksomheden koncentrere sig om det primære som er at varetage firmaets drift, så man kan klare alle firmaets transportbehov med moderne bil med alle nutidens bekvemmeligheder og komfort. Faktisk kan mange nye biler endda fungere som et rullende kontor, og dermed sparer virksomheden dyre lokaler i firmaets bygninger.

Prisen på erhvervsleasing

Prisen på at lease bil afhænger naturligvis af bilens nypris, samt hvilken type leasing man vælger. Et billigt bilmærke er derfor billigere at lease frem for et dyrt bilmærke, men de attraktive fradragsregler gør den reelle udgift hver måned så lille, at selv en dyr bil kan leases billigt. Hvis man eksempelvis vælger at lease bil hos bilforhandleren Hyundai, så kan man vælge blandt alle deres biler, som alle kan leveres til yderst konkurrencedygtige priser. Ved at anvende erhvervsleasing kan man nu få råd til en lidt større og nyere model, end man havde råd til som privatperson. Hvis man har et budget på 4.000 kr. om måneden i leasingydelse, så kan man altså tillade sig at vælge biler i prislejet 400.000 kr., og man får rigtig meget bil for dette beløb hos Hyundai f.eks. den luksuriøse firehjulstrækker Santa Fe Van til 350.000 kr. excl. moms. Man kan endda komme billigt fra start ved at lease bilen, således man afdrager bilens registreringsafgift gradvist hvert år, og desuden kan man også flexlease, således man må køre privat i firmabilen, hvilket skyldes de fleksible og attraktive regler indenfor erhvervsleasing.

 

 

 

 

Billede: Danielle Scott

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *