Din drømmebil kan være en brugt Audi A7

En nyere brugt Audi A7 kan måske være din drømmebil, da der er tale om en stor limousine i høj kvalitet, der samtidigt er stilren og sportsligt konstrueret, så man både opnår komfort, fart og køreglæde. Der er tale om en luksusbil i millionklassen, så de færreste har råd til denne type bil, der ligger over Audi A6 men under topmodellen A8. Man kan nemlig købe en brugt Audi A7 til en væsentligt lavere pris, men med samme garanti og egenskaber som en ny bil, og derved kommer drømmebilen noget tættere på. Man kan se udvalget af brugt Audi A7 på Audis hjemmeside, hvor de kan findes til under 900.000 kr., så man derved sparer rigtig store beløb i forhold til bilens nypris.

Konceptet AAP

Man skal lede efter biler med betegnelsen AAP, der står for Audi Approved Plus. Disse biler er nemlig nøje blevet efterset af Audis egne specialister, idet de har udskiftet alle defekte og uoriginale dele på bilen med nye originale dele, således bilen fremstår reelt som en helt ny bil med optimale køreegenskaber og stadig et nyt udseende. Bilerne er typisk under 1 år gamle og har kun kørt få tusinde km, så der er virkelig tale om biler i ny stand, der blot er lettere tilkørte. Normalt bør man være tilbageholdende overfor brugte biler, der jo kan have skjulte fejl og mangler, man sjældent finder på en prøvetur. Med AAP er man sikret på alle tænkelige måder, således Audi garanterer og betaler for alle former for uventede skader der måtte opstå i løbet af de kommende år. Man starter med at få fuld garanti på bilen i 2 år, hvorefter man får en omfattende serviceaftale på bilen, der løber i yderligere 2 år, eller indtil bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele perioden dækker Audi alle udgifter til både reparationer og bilens regelmæssige serviceeftersyn, og desuden har man fri adgang til vejhjælp med eventuel lånebil inkluderet, og denne service gælder overalt i Europa.

Hvorfor vælge en brugt Audi A7?

En Audi A7 kombinerer det bedste fra de kendte modeller Audi A6 og Audi A8. Bilen kan fås med enten forhjulstræk eller quattro-firehjulstræk, og motoren kan være både benzin eller dieselsiden. Der er tale om en potent sportsvogn, der kan nå 100 km/t på under seks sekunder, og en bil med en V6-dieselmotor kan yde ikke mindre end 320 hk og en tophastighed på 250 km/t. Både en ny eller en velholdt brugt Audi A7 vil kunne give dig komfort og køreglæde på højeste niveau. Kabinen er effektivt lyddæmpet, og der er masser af udstyr på bilen i standardversion såsom:

  • Fartpilot
  • Lys- og regnsensor
  • Dæktrykkontrol
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl
  • Audi Sound System

Derudover kan bilen leveres med blandt andet:

  • Natsynsassistent
  • Parkeringsassistent
  • Keramiske bremser
  • Sænket sportsundervogn
  • Sportssæder

Billede: nakhon100