Lettere brugt Audi Q3 giver mest SUV for pengene

SUV står for sport utility vehicle, og det er betegnelsen på den nye type biler, der er universelt anvendelige, da de kombinerer det bedste fra en stationcar med stort bagagerum samt fra en firehjulstrækker. Både private men også mange firmaer er glade for en SUV i dagligdagen, da bilen både er egnet til passagertransport men også til godstransport og på alle typer underlag såsom motorvej, landevej men også markveje og terrænkørsel. En SUV er derfor praktisk til alle typer formål, men en god SUV er ofte ret kostbar.

Audi har lavet modellerne Q3, Q5 og Q7, og man får mest for pengene med en lettere brugt Audi Q3, da man kan nyde godt af Audis AAP program. AAP står for Audi Approved Plus, og her kan man faktisk få rabat i forhold til nyprisen på alle Audis modeller, og på Audis hjemmeside kan man også finde en brugt Audi Q3 til en fornuftig pris.

Dette omfatter AAP garantien

Normalt bør man virkelig være påpasselig ved køb af gamle samt lettere brugte biler, da de altid kan indeholde skjulte fejl og mangler, som altid kan blive utrolig kostbare at få udbedret, men med Audis AAP garanti kan man trygt indgå en bilhandel, da man faktisk opnår en helt enestående garanti på bilen.

Man får samme garanti som ved køb af en ny bil nemlig 2 års garanti, men faktisk får man også en udvidet serviceaftale med i handlen, og den løber i 2 år yderligere, eller i det mindste til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne periode kan man altså nyde glæde af en bil i perfekt stand, således man ingen uventede udgifter vil få til reparationer og service, da Audi betaler dette og endda fri autohjælp gældende overalt i Europa.

AAP biler er typisk 1-2 år gamle og har kun kørt få tusinde km, så der er tit tale om demonstrationsbiler, samt andre biler der er udlejet kortvarigt. Audi vil næppe få ekstra udgifter ved udstedelse af denne garanti, da de nemlig i forvejen nøje har gennemgået alle AAP biler og udskiftet alle slidte og beskadigede dele med nye originaldele, således bilen bør kunne køre i mange år fremover uden problemer.

Audi Q3 modellen

Man får en meget anvendelig og fleksibel bil, uanset om man køber en helt ny eller en lettere brugt Audi Q3 med AAP, men der kan nemt spares 10 % eller mere ved køb af en AAP bil, så her får man altså meget for pengene. En Audi Q3 er en kompakt men rummelig SUV i et stilrent og ungdommeligt design, der kan være et oplagt valg som en praktisk hverdagsbil, der er nem at manøvrere og parkere under alle forhold.

Bilen er som altid fremstillet i gennemtestet tysk kvalitet fra inderst til yderst, så selv en lettere brugt Audi Q3 kan man have glæde af i mange år ud i fremtiden med blot den almindelige vedligeholdelse. En Q3 har en stor og luksuriøs kabine samt en yderst fornuftig brændstoføkonomi. Der er masser af plads til bagage og passagerer i bilen, og den er ideel til at trække store campingvogne med på ferien.