En brugt Audi A8 kan være den perfekte bil

For de fleste bilentusiaster vil en brugt Audi A8 nemt kunne opfylde kravene til at være den perfekte bil, og det gælder både for privatbiler og firmabiler. Kort sagt er en Audi A8 den fuldkomne bil, hvis man gerne vil have det hele og har råd til det hele. En ny Audi A8 koster omkring halvanden million kr. på danske plader, så derfor er denne luksusbil forbeholdt dem med en god økonomi, da bilen naturligvis koster en del hver måned i afdrag, afgifter og brændstof. Man kan da også gå på brugtmarkedet og købe en brugt Audi A8, men der vil ofte være den skjulte risikofaktor, om hvorfor bilen er til salg. Kan den indeholde skjulte fejl eller mangler, der efter få måneder munder ud i store efterregninger til den nye køber? Tvivlen vil altid være der, så derfor vælger mange bilkøbere at betale noget ekstra og købe en helt ny bil, da man derved får 2 års fuld garanti på bilen. Men nu har Audi lanceret garantiordningen Audi Approved Plus (AAP), og med denne ordning kan bilkøbere meget nemmere få råd til at anskaffe sig en brugt Audi A8 men uden at løbe en risiko som tidligere, når man handlede bruget biler.

Dette omfatter AAP ordningen

Den nye AAP garantiordning er yderst fordelagtig og omfattende for bilkøbere, der er interesseret i en brugt Audi A8 eller andre modeller af Audi. Måske er en brugt Audi A8 med AAP en smule dyrere end en brugt Audi A8 uden AAP, men man får en meget omfattende garanti med i handlen, da man i de kommende år er sikret mod uventede udgifter til reparation og service på bilen, og det er jo ærgerligt at tage chancen og efter få måneder stå med risikoen for en dyr værkstedsregning, hvis man altså ikke har købt gennem AAP ordningen. Man kan trods alt stadig spare mange penge ved køb af en brugt Audi A8, da udvalg og priser fremgår af Audis hjemmeside. Audi dækker alle udgifter i hele garantiperioden, der køber indtil bilen har kørt 40.000 km i alt. Dette er forholdsvist risikofrit for Audi, da de forinden har gennemgået bilen så nøje, at alle slidte og defekte dele med det samme bliver erstattet af helt nye dele og ligeledes med eventuelle uoriginale bildele, og på den måde er bilen nu i topklasse og 100 % i orden og velkørende. Alligevel er det betryggende for en bilkøber at modtage garantien fra Audi, og den omfatter helt præcist dette:

  • 2 års fuld garanti som ved køb af ny bil.
  • Efterfulgt af yderligere 2 års serviceaftale (løber dog max. til kørt 40.000 km).
  • Fri autohjælp i Europa i hele garantiperioden.

Man kan derfor trygt investere i en brugt Audi A8 og blive velkørende i en lang årrække med stil og elegance, da bilen er bygget af kvalitetsmaterialer og med den rette bilpleje kan holde i en lang årrække.

Limousinen Audi A8

Årsagen til mange entusiaster netop er vilde med modellen Audi A8 er, at der er tale om Audis største bil, der har en helt fænomenal motor, kabine og køreegenskaber. Bilen kan opfylde alle behov for den kræsne køber, der prioriterer komfortabilitet og driftsikkerhed højt. En A8 er gennemtænkt kvalitet fra inderst til yderst, hvor funktionalitet, komfort og design smelter sammen i en højere enhed. Bilen er især kendt for at være gedigen med et godt vejgreb og en høj stabilitet. Der er masser af plads i den store bil til både passagerer og bagage, man kan endda arbejde problemfrit i bilen på grund af en effektiv adaptiv luftaffjedring samt en støjdæmpet kabine, der sammenlagt altid sikrer en rolig og behagelig køreoplevelse. Mange lægeambulancer og Akutbiler er faktisk Audi A8 af samme årsag. Man kan få alle former for ekstraudstyr til en A8, så kun fantasien sætter grænserne, og der er tale om en bil, der altid vil give bilisten en unik og ideel køreglæde i mange år.